Toshiba

De Toshiba Group

Wereldwijd is de Toshiba Group een vooraanstaande ontwikkelaar van de nieuwste technologieën en producent van verfijnde consumentenelektronica. Met behulp van de ‘s werelds beste ingenieurs en designers streeft het bedrijf om iedereen tevreden te stellen, van wasmachine gebruikers tot televisie kijkers.

Televisies

Dankzij toegang tot de meest geavanceerde technologieën kan Toshiba TV’s produceren zoals geen ander dat kan. Van LCD tot LED met 3D technologie waarvoor U géén speciale bril voor nodig heeft. Toshiba kan het U allemaal bieden.

De nieuwe TV’s van de WL-serie zijn revolutionair dun, bieden een geweldig beeld in Full HD in combinatie met 200 hz technologie. Verder is er natuurlijk ook gedacht aan multimedia connecties zoals voor USB, SD, Pc en zelfs internet. Dit alles komt overigens in een uiterst dun en elegant design dat tot stand is gekomen door de wereld beroemde designer Jacob Jensen.

u kunt natuurlijk ook kiezen LED TV’s, deze bieden U hetzelfde perfecte beeld en geluid, maar gebruiken als lichtbron speciale LED-lampjes. Dit is volgens velen de toekomst op het gebied van licht. LED’s zijn een stuk zuiniger, zijn makkelijker te produceren en gaan langer mee dan traditionele lampen. Dit maakt LED TV’s over het algemeen ook milieuvriendelijker.

PD9waHAgcXVlcnlfcG9zdHMoJ3RhZz1Ub3NoaWJhJyk7ID8+