Sony

Sony Bravia® TV

Het Bravia merk van Sony is inmiddels al wereldwijd bekend, met name vanwege de geweldige kwaliteitsproducten dat het Japanse bedrijf al jarenlang de wereld inslingert. Overal wordt aan gedacht bij Sony, of het nu gaat om de nieuwste 3D technologieën, elegante designs of natuurlijk de prestaties, het ontbreekt U als koper aan niets als U kiest voor een Bravia televisie van Sony.

Sony LCD TV

U heeft bij Sony de keuze uit 2 series LCD TV’s: de Presence- en de Essential-serie. Karakteristiek voor de Presence-serie is het zeer fraaie design gecombineerd met de nieuwste technologien waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om draadloos online te gaan met uw televisie. De Essential-serie is voorzien van ingebouwde entertainment apparaten zoals DVD en Blu-Ray spelers waardoor U nóg meer uit Uw TV kunt halen.

Sony LED TV

In de Cinematic-serie van Sony zijn de LED-TV’s te vinden. Door het gebruik van lichtemitterende diodes kunnen LED TV’s een stuk zuinigier worden geproduceerd, verbuiken ze minder energie dan de meeste LCD TV’s en kunnen ze tevens nóg smaller gemaakt worden. Al deze voordelen gecombineerd met Motionflow-technologie, achtergrondverlichting en een fraai design bezorgen U een waar bioscoopbeeld midden in de huiskamer.

Sony 3D TV

Als U in bent voor een geheel nieuwe manier van TV kijken, dan is een televisie uit de Signature-serie de juiste keuze. Dankzij de nieuwste 3D-technologie spatten de beelden van Uw scherm zo de woonkamer in. Het lijkt net alsof U zelf midden in die actiefilm zit.