Sharp

Sharp

Het Japanse bedrijf Sharp dat al sinds 1912 bestaat is ondertussen uitgegroeid tot een van de grotere leveranciers van elektronische producten ter wereld. Bijna 100 jaar later heeft Sharp nog steeds dezelfde principes als vroeger. Het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met behulp van moderne technologieën maar ook door minstens net zo veel aandacht te besteden aan innovatie, design en het milieu.

Sharp AQUOS

De LCD TV modellen van Sharp, die de naam AQUOS dragen, zijn een imposante combinatie van technologie, milieuvriendelijkheid en design.

Het onzichtbare wordt zichtbaar met de uiterst scherpe beelden die zijn opgebouwd uit miljoenen pixels. Sharp neemt alleen maar genoegen met niets minder dan Full HD (1920 x 1080 pixels). Hiermee ervaart U de ultieme belevenis op het gebied van Tv kijken. Verder zijn een aantal modellen uitgerust met de zogenaamde 100 Hertz technologie. Hierdoor woorden 2 keer zo veel beelden per seconde getoond waardoor alles nog duidelijker, vloeiender en mooier wordt tijdens het kijken.

Waarom zou U naar de bioscoop in de stad gaan als U nu zelf een bioscoop in huis kunt halen? De toestellen van Sharp hebben altijd een perfect beeld en beelddiagonalen tot wel 132 cm (65-inch). Hiermee creëert U thuis een perfecte bioscoopbelevenis mede dankzij de vele aansluitingen en het geweldige geluid wat de TV produceert.

Een van de belangrijkste idealen van Sharp is om het milieu zo veel mogelijk te besparen voor de toekomstige generaties. Energiezuinige fabrieken produceren verschillende producten die uiterst energiezuinig zijn. Verder wordt ook gedacht aan verantwoorde recycling. In 2005 kreeg Sharp als eerste producent ter wereld het EU-Ecolabel voor haar LCD TV’s. Hiermee bepaalde het bedrijf de norm voor energiezuinige LCD TV’s  Verder is uit recent onderzoek van Greenpeace* gebleken dat de Sharp AQUOS LC-52GX5 de meest milieubewuste en milieuvriendelijke TV op de hedendaagse markt is!

PD9waHAgcXVlcnlfcG9zdHMoJ3RhZz1TaGFycCcpOyA/Pg==