Philips

Philips TV

Van Philips verwacht u uiteraard kwaliteit en betrouwbaarheid. De Philips tv’s voldoen stuk voor stuk aan deze verwachting. Een uitgebreide collectie aan LCD en LED tv’s biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor wat u belangrijk vindt.

Philips LCD TV

Er zijn een drietal series Philips LCD tv’s, de 3000-serie, de Aurea en de Cinema 21:9. De Aurea en de Cinema 21:9 zijn allebei uitgerust met het bijzondere Ambilight. Geniet van een haarscherp Full HD beeld in uw eigen huis.

Philips LED TV

De LED tv’s van Philips zijn allemaal Full HD en bieden u echt een bijzondere ervaring op het gebied van tv kijken. De LED tv’s zijn verkrijgbaar in allerlei maten vanaf 19 tot 52 inch, voor elk wat wils. Modellen zijn uitgerust met bijvoorbeeld Ambilight Spectra 2 of 3 en een Perfect Pixel HD engine. Een unieke combinatie van natuurlijke details en overloop en een sfeervol licht dat zich aanpast aan de kleuren van de televisie. Een bijzondere kijkervaring!

Philips Ambilight

Bij een televisie met Ambilight zit er op de achterkant van de televisie verlichting die op de wand achter de televisie wordt geprojecteerd. De kleur van deze verlichting past bij het beeld op het scherm en daardoor lijkt het alsof u naar een groter beeld kijkt. Dit heeft tot gevolg dat het kijken naar de televisie een stuk rustiger wordt voor uw ogen. Voor Ambilight heeft u niet perse een witte muur nodig. In het tv-menu kunt u aangeven welke kleur de achterwand heeft. Het Ambilight wordt dan automatisch aangepast.
Er zijn op dit moment 3 soorten Ambilight verlichting:
Ambilight 2 : 2-zijdige verlichting achter de televisie, links en rechts
Ambilight 3 : 3-zijdige verlichting achter de televisie, links, rechts en boven
Ambilight Active Frame : verlichting op de volledige rand van de televisie, waardoor het beeld van de televisie de hele ruimte vult.