LG

LG TV
LG tv’s staan niet alleen voor een geweldige kwaliteit, maar ook zeker voor een prachtig modern design. Want het is belangrijk dat een tv een geweldige beeldkwaliteit heeft, maar de tv moet ook mooi staan in ons interieur.
LG LCD TV
Met de LCD tv’s van LG bent u gegarandeerd van levensechte beelden, waarin u volledig op kunt gaan. De verschillende formaten, van 22 tot 50 inch, beeldschermen, bieden u een breed assortiment om uit te kiezen. Wireless Full HD en TruMotion technologie zijn twee van de talloze technische hoogstandjes die LG in zijn LCD tv’s verwerkt.
LG LED TV
Een prachtig scherp beeld, een mooi design en een lage energieverbruik. Niet alleen goed voor uw ogen, maar ook voor uw portemonnee. Dat zijn de LED tv’s van LG. De tv’s van LG zijn o.a. uitgevoerd met Full HD, Full LED Slim (een ultraplat beeld),200Hz TruMotion en allerlei aansluitingen, zoals HDMI, DLNA en USB.
LG Plasma TV
Ook voor een Plasma tv kunt u uitstekend terecht bij LG voor televisie kijken alsof u in de bioscoop zit. Een prachtige beeldweergave en een grote kijkhoek geven u de mogelijkheid om optimaal van uw televisie te genieten. Of u nu 3D wilt of 3D ready, TruMotion, Bluetooth of Invisible speakers, LG helpt u bij het maken van de juiste keuze.